John Hazeleger, Harderwijk

hazelegerjohn

“Verloren en toch gewonnen”

Soms nemen zaken een andere wending die je eigenlijk voor ogen had. Zo verging het ook John Hazeleger uit Harderwijk die in 2008 bij een clubgenoot een duifje ging halen met fondbloed in haar aderen.


Omdat John het wel leuk leek om ook eens op de overnacht mee te doen kreeg hij een laat jong wat op de bekende taartvluchten werd ingevlogen, echter op de 3e vlucht keerde ze niet meer terug en werd ze opgegeven door een liefhebber in Noord Holland die haar had opgevangen. John stuurde deze liefhebber het eigendomsbewijs op en wenste hem veel succes. Tot in April 2009 het duifje weer in Harderwijk op de klep zat. Omdat John geen gegevens meer had van de liefhebber uit Noord Holland vroeg hij een duplicaat eigendomsbewijs aan en speelde het duifje in en mocht ze mee op de laatste overnachtvlucht dat met goed resultaat werd afgelegd en mocht ze overwinteren.

hazelegerdebrive

Vanaf dan is er geen houden meer aan en wint ze 11 prijzen op 12 keer zetten. Helaas mist ze op een Bergerac met ochtendlossing en wind mee. In 2010 begint ze met de 2e prijs op Brive waarna ze 3 keer een 1e speelt. In 2011 een 1e Brive, een 1e op Aurilac 2012 en een 1e Brive 2013 in de club en de kring.

Klik hier voor de prestaties van de “272

John die eigenlijk een programma speler is korft haar altijd de 1e vlucht in op een jong van 2/3 dagen waar ze het beste op presteert. Voor een speler die niet te veel tijd heeft voor de overnacht is dit natuurlijk een ideale duif om op het hok te hebben.

Klik hier voor de stamboom van de 272

Maar weer eens een bewijs dat duiven die een tijdje weg geweest zijn zich kunnen ontpoppen tot een echte crack.

hazelegerteletekstdebrive

Udo Peters

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado