Jaco Wervenbos wint Bergerac in afd.5

duimomhoog

“De uitblinkers op Bergerac in afdeling 5”

Afgelopen weekend stond de laatste overnachting van het seizoen op de kalender. Een seizoen dat door de weersomstandigheden als lastigste van de laatste jaren mag worden aangemerkt. Maar zoals elke vlucht kende deze ook weer een winnaar.

Gelost om 13.00 uur is het de 15-370 van Jaco Wervenbos uit Zwijndrecht die zich om half vijf zaterdagmorgen en daarmee de overwinning in de afdeling opeist. Met 15 duiven mee en 10 prijzen kan Jaco terugkijken op een geslaagde seizoens afsluiting. Nummer 2 is Aad Benschop die ook plek 9 voor zijn rekening neemt en met een prijzenpercentage van 64% een van de uitblinkers. Nummer 3 is R.J. van de Bijl uit Woerden die dit jaar ook al de 5e Nat.St.Vincent won in sector II.

Mammen met een hoog prijzenpercentage zijn

op 8 H.Barnhoorn uit Katwijk aan Zee met 3 prijzen van de 6 gezette duiven, K.Cluistra uit Polsbroek begint met plek 11 en pakt ook 11 prijzen van de 15 gezette duiven, op 12 vinden we Bob Jansen die met de prijzen 12 – 33 en 41 en daarmee ook zijn 1e drie getekende draait. Bob pakt dan wel geen hoog prijzenpercentage maar drie kopprijzen vinden wij ook een vermelding waard.

Bob Jansen Bergambacht

Bob Jansen Bergambacht

Jac v/d Wal uit Krimpen heeft er 32 mee en wint daarmee 19 prijzen. Jac wist zich van de 6 overnachtingen 5 keer bij de eerste honderd te klasseren

61e Nat.St.Vincent SectorII
95e Nat.Bordeaux Sector II
65e Nat.Albi Sector II
46e Nat.Cahors.
19e Bergerac Afd.5

Op 28 de gekende gebroeders Hagens met 10 prijzen van de 19 gezette duiven.

Op 49 vinden we de absolute top van 2016 Toon van Vliet wat een geweldig seizoen maakt Toon mee. Op alle vluchten bij de 1e 50 te vinden.

5e Nat.Albi sector II
7e Nat.St.Vincent sector II
12e Nat.Bordeaux Sector II
13e Nat.Cahors sector II
30e Nat.Agen sector II

Ook op Bergerac pakt Toon weer 70% prijs 10 mee 7 prijzen. Ongekende klasse!!

Op 51 ook al een man die met een grandioos seizoen bezig is Gerard Griffioen. Met 2 maal een 9e en 2 maal een 16e plek in sector II is Gerard een man die in 2016 in veel kampioenschappen hoog zal eindigen. Gerard wint op Bergerac 12 prijzen van de 20 gezette duiven een prijspercentage van 60%.

Als laatste maar zeker niet de slechtste is het de beurt aan Vincent Vork uit Noorden. Wat een seizoen maakt deze man door op alle vluchten zit hij er vooraan bij en zelfs op de ZLU weet hij zijn mannetje te staan. Na zijn eerste nationaal sector II op Agen nu weer goed voor een 61e op Bergerac en met 10 prijzen van de 20 gezette duiven in onze ogen een uitblinker.

Udo Peters

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado