Clubs

logovvbnederland

Vrienden van Barcelona

De vrienden van Barcelona is een initiatief van de Belg Kurt Haesen en de Nederlander Udo Peters, zij hebben beiden een voorliefde voor de zware fond en dan vooral de vlucht vanuit Barcelona. Zij willen alle deelnemers aan de internationale wedvlucht vanuit Barcelona een uitdagende competitie bieden met een geweldige prijzenpot.

Vrienden van Barcelona

witvlak

logosupercup

De SuperCup

De Supercup is een seriespel waarbij men over twee aan elkaar gekoppelde vluchten een serie moet draaien, een serie bestaat uit 1e en 2e getekende 3e en 4e getekende enz.enz. Over de 2 vluchten die aan elkaar gekoppeld staan wordt aan de hand van de internationale uitslag de snelste serie berekend door de prijzen van de series bij elkaar op te tellen en te delen door twee.

De Supercup

witvlak

marathonnoord1

Marathon Noord

Op deze pagina vindt u alle informatie die inzicht geeft in het functioneren van de Stichting Marathon Noord als organisatie. De stichting is in 1974 opgericht door een aantal liefhebbers van de overnachtfond die een competitie wilden organiseren voor liefhebbers in het noordelijk deel van Nederland, zoals de ZLU dat deed in het zuiden.

Marathon Noord

witvlak

fondclubnoordholland

Fondclub Noord Holland

De Fondclub Noord-Holland is opgericht in 1950 en heeft tot doel de promotie van het fondspel in onze provincie. Zij stelt de ca. 600 leden in staat om deel te nemen aan een aparte competitie voor de categorieën Dagfond, Middaglossingen, ZLU en Juniorenfond. De hoogste titel is het Keizerkampioenschap.

Fondclub Noord Holland

witvlak

Fondclub Midden Limburg

fondclubmiddenlimburg

Fondclub Midden – Limburg is opgericht in 2001 en organiseert provinciale kampioenschappen (eendaagse en meerdaagse fond) voor de leden van Afdeling 4 Limburg. Naast kampioenschappen kunnen er veel geld- en naturaprijzen worden gewonnen. Daarnaast organiseert zij op de internationale Z.L.U.-vluchten een Provinciaal Criterium Z.L.U. in samenwerking met sponsor Bony Farma internationale kampioenschappen om de BONY SGR CUP en BONY Omega 3 CUP op de internationale vluchten Pau, Barcelona, St. Vincent, Marseille, Narbonne en Perpignan.

Fondclub Midden Limburg

witvlak

arge_euskirchenlogo

Arge – Euskirchen

Arbeitsgemeinschaft zur Durchführung internationaler Brieftaubenwettflüge e.V. Euskirchen

Arge – Euskirchen

witvlak

cureghemcentre1

Cureghem Centre

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado